Mahukah anda 1 panduan yang dapat membantu anda Closing sale melalui Whatsapp dengan mudah?

RAHSIA bagaimana ramai pemilik produk boleh ‘handle’ lebih banyak customer dalam masa yang sama membuat lebih banyak jualan tanpa perlu bekerja lebih masa, produk sampai ke rumah pelanggan tepat pada masanya serta tidak mengganggu masa tidur mereka

Percaya atau tidak, selepas ini.. Walaupun anda sedang tidur, memandu kereta ataupun sedang bercuti, AutoWasup tetap membantu anda membuat jualan tanpa perlu membalas mesej-mesej pelanggan!

Tak percaya? Jom saya tunjukkan bukti bagaimana kami dapat close sale secara AUTOMATIK!



Ini hanya sebahagian kecil sahaja hasil yang berjaya kami peroleh melalui bisnes serta Closing sale secara AUTOPILOT ini. Banyak lagi hasil lain yang berjaya kami peroleh pada tahun lepas. Tetapi, cukup dahulu sekiranya kami tunjukkan testimoni di atas ini sahaja.. (sebagai pembakar semangat supaya anda pun boleh berjaya seperti kami)

Siapa kami? Dan bagaimana kami boleh bantu anda mendapat hasil seperti kami dapat ini?


Hai. Nama kami Nazri Bollhassan & Boon Lee. Kami merupakan peniaga separuh & sepenuh masa yang menggunakan medium online sebagai tempat promosi dan juga menjual produk. Biasanya, platform yang biasa kami gunakan adalah Facebook dan juga Whatsapp.

Seperti peniaga online yang lain, kami banyak menghabiskan masa menjual dan mempromosikan produk setiap hari melalui Facebook dan juga Whatsapp. Boleh dikatakan setiap hari saya terpaksa mengadap komputer dan handphone selama lebih 8-12 jam (kadang-kadang tu lebih juga)..

Apa yang kami buat?

Biasanya, kami banyak menghabiskan masa untuk membalas mesej serta soalan daripada pelanggan yang bertanya di Facebook serta Whatsapp. Walaupun sudah berjam-jam (sehari) kami menghabiskan masa menjawab serta membalas mesej pelanggan, jualan yang kami perolehi tidak berbaloi dengan apa yang telah kami kerjakan (habiskan masa sehingga 12 jam sehari di hadapan komputer sahaja tau!)

Ini membuatkan kami berasa ragu-ragu terhadap bisnes online. Orang cakap, bila berbisnes online ni, banyak masa.. banyak duit. Tetapi, terbalik pula kat kami. Banyak habis masa, duit tadak! Sampai satu tahap tu, kami rasa mahu putus asa dan tidak mahu membuat bisnes online.

Itu cerita kami yang dahulu..

Sehingga pada satu hari tu, kami dapat korek rahsia daripada seorang peniaga online bagaimana beliau boleh membuat jualan berribu-ribu ringgit setiap bulan, tetapi kerjanya hanya 3-4 jam sehari sahaja. Pelik! Macam mana dia boleh buat? Yang kami ni terpaksa kerja 12 jam sehari pun susah nak maintain 4 angka sebulan.

Jadi, kami cuba korek lagi apa rahsianya..

Nak tahu tak apa rahsia beliau, walaupun tengah tidur, pergi bercuti.. even sedang makan pun, jualan terus masuk ke dalam akaun bisnesnya?


Memperkenalkan..


AutoWasup 2017

Panduan TERKINI membantu anda mengautomasikan bisnes serta Closing sale secara AUTOPILOT!

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)

Apa yang berlaku sebelum kami menggunakan AutoWasup ini?


  1. Banyak masa yang telah kami habiskan sebelum menemui sistem AutoWasup ini.
  2. Jualan tidaklah terlalu banyak, tetapi masa kami habis begitu sahaja.
  3. Tengah tidur, tengah masak, even tengah memandu pun kami terpaksa membalas mesej pelanggan.
  4. Kadang-kadang tu, tersalah jawab soalan. Sebab, terlalu banyak pelanggan yang nak dilayan dalam satu-satu masa.

Tetapi, itu dulu. Sekarang ni, AutoWasup banyak membantu kami..


  1. Mengautomasikan bisnes online secara lebih teratur.
  2. Setting sekali sahaja, tetapi jualan masuk setiap hari.
  3. Tak perlu nak fokus kepada menjawab soalan pelanggan, sekarang ni banyak habiskan masa kira duit dan packing produk untuk pelanggan sahaja.. :-p
  4. Serta, tidur kami tidak terganggu lagi sebab cukup masa dah boleh masuk tidur. Hehe..

Lihat bagaimana AutoWasup membantu anda membuat Closing dengan mudah:


1. Sebagai contoh, prospek melihat tawaran anda di Facebook, lalu menghantar Whatsapp ke nombor anda untuk mendapatkan tawaran tersebut.


2. Kebetulan ketika itu anda sedang memandu (atau membuat kerja lain), AutoWasup akan membantu anda mengambil alih tugas sebagai auto-reply kepada soalan prospek.


3. Dengan adanya AutoWasup ini, anda tidak perlu memberhentikan kereta di tepi jalan. Sebaliknya, AutoWasup sudah pun membantu buat jualan untuk anda. Pelanggan bertambah yakin dengan kepantasan anda menjawab soalan.


Nak tengok bagaimana AutoWasup bantu anda Closing sale?

Okay, kami tunjukkan satu contoh conversation bagaimana kami close deal dengan pelanggan. Walaupun ketika itu, kami tidak on-the-spot membalas mesej pelanggan tersebut. Semuanya AutoWasup yang lakukan. :-)


1. Apabila prospek bertanya tentang keyword ‘Evo7’, AutoWasup akan segera membalas mesej tersebut dengan skrip pilihan soalan. 

Sebagai contoh, kami menyediakan 3 pilihan soalan untuk memudahkan prospek mengemukan soalan.


2. Jika prospek reply keyword mengikut skrip pilihan soalan pertama, AutoWasup akan membalas semula mesej berdasarkan pilihan soalan yang dibuat. 

Dengan cara ini, prospek akan mendapat jawapan berdasarkan soalan yang mahu ditanya. (sebagai contoh – prospek pilih soalan harga produk, AutoWasup akan membalas mesej dengan senarai harga serta cara pembayaran)


3. Walaupun kami tidak membalas mesej pelanggan di Whatsapp secara on-the-spot, dalam masa kurang 12 jam pelanggan sudah pun membuat pembayaran ke dalam akaun bisnes kami. 

Kerana, AutoWasup telah membantu kami menjawabkan soalan kepada pelanggan dengan cepat. Tugas seterusnya, kami hanya perlu semak akaun dan hantar produk kepada pelanggan. :-)

5 Kelebihan – Apabila anda sudah mula menggunakan AutoWasup ini

Berikan kami 90 saat untuk terangkan kepada anda 5 kelebihan apabila anda menggunakan AutoWasup ini. Lepas ini, jangan cakap kami tak ‘payung’ pula. Hehe.. :-)

Sesuai digunakan untuk semua jenis jurujual


Panduan AutoWasup V2.0 ini sesuai digunakan untuk semua jenis jurujual tidak kira yang berniaga secara online mahupun offline. Kerana, panduan ini adalah keperluan khas dan wajib dimiliki oleh semua jurujual yang sering berurusan dengan pelanggan melalui Whatsapp.

Dengan adanya panduan ini, anda dapat meningkatkan lagi jualan melalui Whatsapp.

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)

Mudah berkomunikasi


Sekarang ini, ramai orang suka berurusan melalui Whatsapp sahaja. Kerana, lebih mudah dan cepat. Jika ada sebarang soalan, boleh terus bertanya di dalam Whatsapp. Mesej pun cepat sampai. 

Pelanggan nak tahu pasal produk pun cepat dapat maklumat.

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)

Reply mesej pelanggan secara automatik


Dengan adanya panduan AutoWasup V2.0 ini, anda dapat menguruskan reply pelanggan dengan lebih cepat dan teratur. Tiada lagi istilah lambat balas. Jika anda 100 orang yang Whatsapp anda dalam satu-satu masa, anda masih dapat menjawabnya dengan cepat satu-persatu.

Ini menjadikan urusan bisnes seharian anda menjadi lebih mudah. Anda boleh fokus untuk membuat kerja-kerja lain seperti membungkus produk dan menghantar produk ke pejabat pos tanpa perlu fokus 24 jam menjawab soalan pelanggan di Whatsapp sahaja.

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)

Sebagai tool buat duit


Sebagai seorang peniaga, anda digalakkan memiliki tool yang dapat membantu anda membuat duit lebih banyak lagi. Dengan AutoWasup ini, anda bukan sahaja dapat meringankan kerja-kerja membalas mesej pelanggan di Whatsapp.

Ia juga membantu anda menghasilkan lebih banyak duit melalui autopilot di Whatsapp (membalas mesej pelanggan walapun anda tidak online Whatsapp 24 jam) serta autopost di Facebook (membuat iklan di Facebook secara berkala dengan menetapkan tarikh iklan untuk keluar di Facebook). Kiranya, kerja-kerja bisnes anda menjadi lebih mudah dan teratur dengan adanya tool ini di dalam bisnes anda.

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)

Lebih banyak masa.. lebih banyak wang!


Akhir sekali, sudah tentu anda mahu lebih masa.. Dalam masa yang sama, anda mahu lebih banyak wang! Dengan memiliki AutoWasup ini, anda dapat menghasilkan lebih banyak masa untuk anda spend bersama keluarga anda. 

Serta, tidak mempunyai masalah kewangan kerana hari-hari duit masuk ke dalam akaun bisnes anda.. :-)

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)

Fuhh! Panjang betul rasanya kami sudah bercerita kepada anda. Apa yang kami kongsikan ini adalah perkara yang kami lalui selepas mencuba AutoWasup ini. Kami boleh katakan anda tidak rugi untuk mendapatkan AutoWasup ini. Kerana, ia percuma dan boleh digunakan dalam banyak akaun Whatsapp anda.

Apa yang paling penting, anda perlu tahu cara untuk setup AutoWasup ini sebagai permulaan. Kiranya, anda hanya perlu setup sekali, tetapi duit yang masuk ke dalam akaun anda adalah berkali-kali! 

Oleh itu, kami ada sediakan satu panduan khas yang anda boleh tengok di bawah ini..




Panduan AutoWasup V2.0

Di dalam panduan ini, anda akan pelajari:

  1. Cara untuk download aplikasi AutoWasup ini.
  2. Bagaimana nak setting mesej supaya auto-reply kepada pelanggan.
  3. Keyword yang membangkitkan emosi pelanggan supaya cepat-cepat Whatsapp anda.
  4. Teknik menyusun pelanggan supaya boleh mempromosikan produk lain pada masa akan datang.
  5. Integrate aplikasi AutoWasup dengan Whatsapp supaya boleh digunakan semasa menjalankan bisnes anda nanti.
  6. Panduan video tutorial disediakan!!

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)

BONUS!

Untuk setiap pembelian ebook Panduan AutoWasup V2.0 ini, kami bekalkan sekali 1 ebook percuma yang anda boleh gunakan untuk install 3 akaun Whatsapp dalam satu handphone! Ebook bonus tersebut adalah:


Bonus #1 - RM30

Panduan Setup 3 Whatsapp Dalam 1 Handphone Tanpa Simkad 

Di dalam ebook ini, anda akan belajar:

  1. Cara untuk setup 3 Whatsapp dalam 1 handphone.
  2. Bagaimana nak dapatkan 3 nombor supaya anda boleh daftar 3 akaun Whatsapp sekaligus dalam 1 handphone.
  3. Step-by-step install 3 Whatsapp dalam 1 handphone dari mula sampai habis.
  4. Akhir sekali, test ketiga-tiga Whatsapp supaya boleh berfungsi dalam 1 handphone sahaja.

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)

Bukan itu sahaja.. 

Kami tambah satu lagi bonus untuk anda mendapat support terus daripada kami. Jika ada sebarang masalah berkenaan dengan cara nak setup ke, strategi pemasaran ke.. Boleh terus bertanya kepada kami di dalam support group ini.


Bonus #2 - RM300

Support Facebook Group Panduan AutoWasup

Di dalam support group ini, anda boleh tanya:

  1. Segala soalan tentang setup AutoWasup.
  2. Perkara-perkara teknikal yang anda kurang faham semasa setup AutoWasup dan install 3 Whatsapp dalam 1 handphone.
  3. Kata kunci yang memudahkan anda dan pelanggan menghantar mesej ke Whatsapp.
  4. Teknik dan strategi untuk buat bisnes menggunakan sistem AutoWasup ini.
  5. Formula-formula buat duit yang boleh diautomasikan secara AUTOPILOT.

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)


Bonus #3 - RM30

Panduan Lengkap Setup Auto-Messenger

Ebook ini membantu anda:

  1. Cara paling terpantas untuk anda balas mesej pelanggan di Fb Messenger. Seperti Whatsapp, anda juga boleh membuat auto-reply di Fb Messenger.
  2. Tetapkan keyword yang bakal ditanya oleh pelanggan, AutoMessenger ini akan membalas dengan cepat tanpa anda perlu buka Fb 24 jam.
  3. Jika pelanggan anda banyak mesej melalui FB Chat, AutoMessenger boleh meringankan beban anda untuk membalas setiap mesej yang masuk ke dalam Fb Messenger anda!

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)


Bonus #4 - RM30

Case Study & skrip Close Sales Autowasup Dan Babythermometer

Ebook ini membantu anda:

  1. Cara paling senang menjadi dropshipper dengan gabungan Autowasup dan closing script POWERRR!
  2. Script-script POWERRR disediakan
  3. Ikut seperti mana yang diajar dalam ebook. Apabila dapat jualan, hubungi suppier untuk hantar barang ke pembeli. Anda tidak perlu simpan stok, bungkus, kirim dan sebagainya.

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)

Jika saya seorang peniaga online, adakah AutoWasup ini sesuai untuk saya gunakan? :-)

Ya, betul tu. Sebagai seorang peniaga online (yang sentiasa menggunakan medium online sebagai tempat untuk berniaga), anda WAJIB memiliki AutoWasup ini supaya bisnes anda boleh berjalan dengan lebih lancar lagi.

Bukan itu sahaja..

Orang yang ingin menambah pendapatan kerana cabaran kewangan yang bakal berlaku pada tahun ini.


Pengguna Facebook & Whatsapp yang tidak tahu kedua-dua medium media sosial ini boleh buat duit dan bisnes.

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)


Orang yang mahu belajar bisnes online tetapi tidak tahu nak mula dari mana.

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)


Peniaga yang sukakan konsep bisnes ‘set and forget’.

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)


Ejen produk yang sudah tidak larat membalas beratus-ratus mesej yang sama setiap hari.

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)


Pemilik produk yang mahu melatih ejen dan stokisnya supaya memiliki tool yang dapat membantu mereka menghasilkan jualan setiap hari.

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)


Serta, peniaga offline yang mahu memasarkan produk atau servisnya buat pertama kali melalui Internet (lebih tepat lagi mempromosikan produk menggunakan Facebook & Whatsapp).

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)

Mereka semua ni boleh gunakan panduan AutoWasup V2.0 untuk buat duit dan bisnes bagi tahun 2017 ini.. :-)

Rasanya saya dah tak sabar nak memiliki panduan AutoWasup V2.0 ini. Berapa harganya Nazri & Boon?

Baiklah Nazri & Boon. Saya sanggup bayar berapa sahaja harganya. Janji, saya dapat panduan ini. Supaya, saya dapat meringankan beban untuk membalas setiap mesej yang pelanggan bagi di Whatsapp. Serta, membantu melancarkan perjalanan bisnes online saya lagi..

Buat Tempahan Anda Sekarang, SEBELUM 30hb April 2017!!!


Hanya RM99 Sahaja!

Saya Nak

Atau whatsapp 'WASUP' ke 016-5573770 (klik sini untuk direct whatsapps)

Wang anda selamat dengan kami (selama 60 hari sahaja)!


Jika anda sudah membelinya, dan mencuba seperti mana yang kami tunjukkan di dalam panduan AutoWasup V2.0 ini, tetapi masih tidak mendapat seperti mana yang anda harapkan, sila hubungi kami dalam masa 60 hari untuk kami pulangkan kembali (refund) wang anda 100% TANPA BANYAK SOAL!

Kenapa kami berani memberi jaminan sebegini?

Kami mahu bantu anda sehingga anda berjaya seperti mana kami dapat pada hari ini. Dengan pengkongsian ilmu di dalam panduan ini, kami dapat membantu lebih ramai orang untuk menjimatkan masa mereka supaya mendapat hasil yang lebih banyak (berbaloi dengan kerja yang mereka lakukan).

Tambahan lagi, kami mempunyai berpuluh-puluh testimoni positif yang mengatakan mereka berjaya menjimatkan banyak masa mereka.. Serta, meningkatkan jualan bisnes mereka melalui panduan AutoWasup V2.0 ini.

Ikhlas,


Nazri Bollhassan & Boon Lee
Penulis Ebook Panduan AutoWasup V2.0

PS: Panduan AutoWasup V2.0 hanyalah sebuah panduan untuk anda setup AutoWasup di dalam handphone dan seterusnya integrate bersama dengan aplikasi Whatsapp.

PSS: Apabila AutoWasup ini dapat berfungsi dengan baik, anda tidak perlu lagi membalas mesej pelanggan seorang demi seorang. Biar AutoWasup yang buat jualan untuk anda. Tempah sekarang!!